![]() |
Marulun Hiç Bilinmeyen Özellikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Marulun Hiç Bilinmeyen ÖzellikleriSofralarımızın vazgeçilmezi salataların değişmez yeşilliği, her mevsim üretilebilen, şekil ve yapısal olarak form zengini marul ile lezzeten sağlığa birkaç öneri… Besin değerini çabuk kaybettiği için marulu en kısa zamanda tüketmelisiniz ![]() ![]() Anne sütünü arttırdığı bilinen marulu, özellikle hamile olan ve bebeğini emziren anneler iyice yıkadıktan sonra bolca tüketmeliler ![]() Marulu suda kaynatıp blender’dan geçirerek lapa haline getirin ![]() ![]() ![]() ![]() Kalsiyum, A, C, B, D, E vitamini içeren marul, çocukların gelişmesinde etkin özelliklere sahiptir ![]() ![]() Marulu, mayonez, yoğurt ve haşlanmış tavuğun göğüs etiyle karıştırarak nefis bir salata hazırlayabilirsiniz ![]() Aldığınız marulu önce sirkeli suda yarım saat kadar bekletin ![]() ![]() Göbek marulun yaprakları ile yapacağınız salatanızı, ortasına göbek marulun iç kısmından çıkan küçük yapraklı çiçek kısmını yerleştirerek süsleyebilirsiniz ![]() Uzun marulun yapraklarını ayırın ![]() ![]() ![]() Top, kıvırcık ve uzun çeşidi olan marul yaprakları ile yemeklerinizi, mezelerinizi, kanepelerinizi veya aperatiflerinizi süsleyebilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|