![]() |
Karpuzu Aç Karnına Çekirdekleriyle Yiyin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karpuzu Aç Karnına Çekirdekleriyle YiyinAç karnına çekirdekleriyle yiyin Sıcak yaz günlerinde herkesin severek tükettiği karpuzun bir çok faydası bulunuyor ![]() Uzmanlar karpuzun faydasından maksimum derecede yararlanmak için karpuzun aç karınla çekirdekleriyle birlikte tüketilmesini tavsiye ediyor ![]() Sakarya Vatan Hastanesi Başhekimi Dursun Bostancı, karpuzun bir çok faydası olduğunu belirterek, maksimum fayda sağlamak için karpuzun aç karnına ve çekirdekleriyle birlikte tüketilmesini önerdi ![]() ![]() Karpuzun çekirdekleriyle birlikte tüketilmesini tavsiye eden Bostancı , karpuz çekirdeğinde kan basıncısı ve börek fonksiyonunu düzenlemeye yardımcı olan 'cucurbocitrin' adlı madde bulunduğunu belirtti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karpuzun lif yönünden çok zengin olduğunu ve bağırsak hareketlerinin düzenleyici ve kanserden koruyucu özelliği bulunduğunu vurgulayan Bostancı, karpuzun yağ ve kolesterol içermediğine dikkat çekti ![]() "Karpuzun çok sık tüketilmesinde hiçbir sakınca yok, aksine faydası vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AÇ KARNINA TÜKETİN Karpuzu açken tüketilmesinin önemli olduğunun altını çizen Bostancı, aç karnına tüketilen karpuzun maksimim fayda sağlayacağının altını çizdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|