![]() |
Türk Bilim Adamlarının Başarıları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türk Bilim Adamlarının BaşarılarıHarvard Üniversitesi Ögretim Üyesi Prof ![]() ![]() ![]() *Goethe Üniversitesi cerrahlarindan Prof ![]() ![]() ![]() *Gaziantep Üniversitesi Plastik Cerrahi Baskani Doç ![]() ![]() *Finlandiya Kuopio Üniversitesi Biyokimya Bölümü Ögretim Üyesi Doç ![]() ![]() ![]() *Arkansas Üniversitesi Çocuk Elektrofizyolojisi Bölümü Baskani Doç ![]() ![]() *Amerikan Nature Dergisi, Türk doktor Murat Digiçaylioglu'nun "beyin kanamasindan sonra hücrelerin ölmesini önleyen bulusu"nu duyurdu ![]() *Harvard Üniversitesi Tip Fakültesi'nde arastirmalarini sürdüren Dr ![]() ![]() *Houston Methodist Hastanesi Sindirim Hastaliklari Tibbi Direktörü Prof ![]() ![]() ![]() *Istanbul 70'inci Yil Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Egitim Arastirma Hastanesi cerrahlarindan Dr ![]() ![]() *Memphis Üniversitesi Ögretim Üyesi Prof ![]() ![]() ![]() *Cornell Üniversitesi Kisirlik Merkezi Ögretim Üyesi Prof ![]() ![]() ![]() *Columbia Üniversitesi Kardiyoloji Direktörü Prof ![]() ![]() ![]() *Türkiye Cumhuriyeti'nin Saglik Bakani, "keneden korunmak için pantolon paçalarini çoraba sokun" dedi ![]() |
![]() |
![]() |
|