|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
annem, baban, bekledi, çanakkale, eğer, gelirse, hikaye, savaşından |
![]() |
Çanakkale Savaşından Bi Hikaye (Eğer Baban Gelirse Annem Seni Hep Bekledi De) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çanakkale Savaşından Bi Hikaye (Eğer Baban Gelirse Annem Seni Hep Bekledi De)"EĞER BABAN GELİRSE ANNEM SENİ HEP BEKLEDİ DE ![]() ![]() ![]() ?Balıkesir'de Ali Suriri İlkokulu karşısındaki boşlukta ![]() ![]() ![]() Eski ayakkabı tamircisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir akşam üstü, yanı başında sohbet ederken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlamaya başladı ve devam etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anamın karnında yedi aylıkmışım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O günler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurtuluş, yokluk, sıkıntı ![]() ![]() Çocukluğumuz hep ekmek peşinde sıkıntı ile geçti ama anam, benim çocukluğumdan itibaren her sokağa çıkışta, her nereye giderse; yanıma gelir ve ![]() ![]() -Oğlum ben pazara gidiyorum,baban gelirse beni hemen çağır ha! ![]() ![]() -Ben teyzenlere gidiyorum ![]() ![]() ![]() -Ben komşulara gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Anam babamı bekledi durdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dükkana gelir,gideceği yeri söyler ve ?Baban gelirse beni çağır ha! ![]() ![]() ![]() Aradan yıllar geçti,anacığım ihtiyarladı ![]() ![]() Gene hep değneğini kaparak bana gelir Ve ![]() ![]() "Baban gelirse beni çağır ha! ![]() ![]() Diye tembihlerdi ![]() ![]() ![]() Günü geldi ağırlaştı ![]() ![]() ![]() ![]() "Bana iyi baktınız,hakkınızı helal edin" dedi ![]() "Baban gelirse, O'na annem hep seni bekledi de" dedi ![]() Birden irkilerek doğruldu, kapıya doğru gülümseyerek: ?Hoş geldin Bey, hoş geldin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diyerek ruhunu teslim etti ![]() Evet ne hissediyorsunuz ? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|