![]() |
Bu Cagda Bu Kafa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Cagda Bu Kafa![]() Lise öğrencisi bir kız, öğretmeni hakkında türbanını zorla alıp başını duvara vurduğu iddiasıyla soluğu Poliste aldı ![]() ![]() [IMG] ![]() [/IMG] BURHANİYE Atatürk Sağlık Meslek Lisesi’nde yaşanan olay, mağdur öğrencinin İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi olması üzerine ortaya çıktı ![]() OKULUNA her zamanki gibi gelerek eğitim-öğretimini sürdüren F ![]() ![]() ![]() İKİ kız öğrencinin yanına gelen öğretmenleri, iddialara göre, “okula türbanlı giremezsiniz” diyerek bağırdı ![]() ![]() ![]() OKUL arkadaşlarının gözleri önünde tacize uğrayan kız öğrenci, gözyaşları döktü ![]() ![]() DAHA önceleri de benzeri yaklaşımları nedenişle soruşturma geçiren öğretmen olayı, “iftira” olarak niteleyip kendini savunmaya çalıştı ![]() Balıkesir Burhaniye Sağlık Meslek Lisesi'nde, okul çıkışında iki kız öğrencinin başörtüsünün bir öğretmen tarafından zorla çıkarıldığı ve kafalarının duvara vurulduğu iddia edildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDA İNFİAL YARATTI Olay, Burhaniye Sağlık Meslek Lisesi çıkışında meydana geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bu Cagda Bu Kafa |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Cagda Bu Kafa"ENSESİNDEN TUTMAK İSTEDİM, BİRDEN TÜRBANI AÇILDI" Öğretmen Bekir H ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BAŞINI DUVARA VURDU, KIZCAĞIZIN ÇIĞLIKLARIYLA GELDİM" Okul öğretmenlerinden Ferhan Levent ise olayın mesai saati dışında olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti: "Saat 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "BAŞÖRTÜSÜNÜ AÇTI, SONRA DUVARA İTTİ" F ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() F ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|