![]() |
Ölüm Anını Görmek Istedi |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Ölüm Anını Görmek IstediÖlüm anını görmek istedi ![]() Rusya'da 24 yaşındaki tıp öğrencisi vahşi bir cinayet işledi ![]() ![]() ![]() BÖYLE VAHŞET GÖRÜLMEDİ Rus polisi kızın cinayetleri itiraf ettiğini açıkladı ![]() ![]() "Baltayı aldım ve kafasına defalarca vurdum ![]() ![]() ![]() Olga'yı öldürdükten 4 gün sonra da Olga'nın komşusu 87 yaşındaki Zoya Karpova'yı öldüren genç kız, bu cinayeti de silahla işlediğini ve sekiz el ateş ettiğini söyledi ![]() Tatyana, çürüyen cesetleri incelemek için iki hafta boyunca daireye gelip gitti ![]() ![]() "Ölümün aşamaları hakkında daha detaylı bilgim olsun istedim ![]() ![]() Sibirya'nın Novosibirsk kentinde gerçekleşen olayda katil öğrenci cerrah olmaya çok yakındı ![]() ![]() Polislerden biri yaptığı açıklamada "Benzer iki cinayet olduğunda bir manyakla karşı karşıya olduğumuzu anlamıştık" dedi ![]() Komşular polise verdikleri ifadelerinde Tatyana'nın iki kadını da ziyaret ettiğini söyledi ![]() ![]()
![]() |
|