![]() |
Yetiştirme Yurtları Tarih Oluyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yetiştirme Yurtları Tarih Oluyor![]() Koğuş tipi modelden ev ortamına geçişi sağlayan çocuk evleri projesiyle ayrı ayrı yurtlarda kalan kardeşler aynı eve yerleştiriliyor ![]() ![]() Bugüne kadar şiddet cinsel istismar gibi olaylarla gündeme gelen yetiştirme yurtları yerini yavaş yavaş çocuk evlerine bırakıyor ![]() ![]() ![]() Bugüne kadar dayak çocuk istismarı gibi hadiselerle gündeme gelen yetiştirme yurtları ve yuvalar yerini çocuk evlerine bırakıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ankara Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Doç ![]() ![]() ![]() ![]() SHÇEK'in çocuk evleri projesine sivil toplum örgütleri de destek veriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk adım 2000 'de atıldı İlk çocuk evi 2000 yılında İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı Çevre Eğitim Sağlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı işbirliğiyle Ankara'da açıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuk evleri bir devrim Doç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toplum sahip çıkmalı Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ev annesi iyi seçilmeli Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|