|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gerekenler, hemen, siyasetçiye, söylenmesi, taze |
![]() |
Taze Siyasetçiye Hemen Söylenmesi Gerekenler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Taze Siyasetçiye Hemen Söylenmesi GerekenlerBİR: Fazla dürüstsen, aracılık yaparken yüzün kızaracaksa, makamının havasını atamayacak denli mahcupsan bu iş sana göre değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İKİ: Birinin emri altına girmeyi kişiliğine yediremeyeceksen hemen kaç ![]() ![]() ![]() ÜÇ: Başarının yalakalık adı verilen bir kritere bağlı olduğu tuhaf bir alana adım atmış durumdasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DÖRT: Fikirlerini özgürce açıklamaya meraklıysan, bil ki fikirlerini özgürce açıklamanın en sakıncalı olduğu yere girmiş durumdasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BEŞ: Disipline olamıyorsan, kafana göre takılıyorsan, bir de iş bitiremiyorsan muhteşem bir zarar seni bekliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALTI: Bundan sonra tek amacın yeniden seçilmek olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YEDİ: Yükselirsen ayağından çekerler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SEKİZ: Parmak indirip kaldırma oyunlarıyla oyalanabileceğini düşünmüyorsan bu iş sana göre değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DOKUZ: Karşı partinin her yaptığına kötü derken, içinden “Ne yapıyorum ben yahu” diyeceksen asla huzur bulamazsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İmam hatiplerin önü neden açılmamalı Çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bolu Valisi’ne benden ikinci selam BOLU Valisi Halil İbrahim Akpınar, demokrat çıkışını sürdürmüş ![]() O kadar şahlanmış ki ![]() ![]() ![]() Başbakan’ın, bakanların, AKP’li milletvekillerinin, hatta yandaş medya mensuplarının bile dile getirmekten korkacakları talepleri dile getirmiş ![]() ![]() ![]() Şunları talep etmiş Vali: Genelkurmay Başkanı üçlü kararnameyle atanmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bense bu kadar radikal çıkış yapan Vali Bey’imizin, neden “kürsü dokunulmazlığı hariç milletvekilliği dokunulmazlığı kaldırılmalı, vergi sistemi tarafsızlaştırılmalı, Siyasi Partiler Kanunu değişmeli, liderler sultasına son verilmeli, ihale düzenine el atılmalı, atama sistemi gözden geçirilmeli” türünden taleplere yer vermediğini merak ediyorum ![]() Okur mesajlarından nefretimin altı nedeni BİR: “Herkese çakıyorsun, sıkıysa falancaya da çaksana” türünden çocuksu coşkulara yer verdiğinden dolayı ![]() ![]() ![]() İKİ: “Gladyatör dövüşü” meraklarını bizim üzerimizden tatmin etmeye çalışanların nafile çabalarından dolayı ![]() ![]() ![]() ÜÇ: Hakkımda yazılmış en zekadan yoksun yazıyı, “Akif Beki sana amma da çakmış ha” notuyla göndererek beni ifrit edeceğini düşünen kindar okura maruz kalmaktan dolayı ![]() ![]() ![]() DÖRT: Her üç yazısından birinde “Ben bir döneğim ve bununla iftihar ediyorum” diye yazan adama “dönek” demenin incitici olabileceğini düşünen safdillerin varlığını gördüğüm için ![]() ![]() ![]() BEŞ: Mesaj göndermek suretiyle kurulan tek taraflı ilişkinin, mutlak surette karşılık bulması gerektiğini sananların ısrarcılığı yüzünden ![]() ![]() ![]() ALTI: İçinde “Fethullah Gülen” geçen yazıya otomatik portakal gibi yanıt vermenin, altından ırmaklar akan cennete gitmenin bir yolu olduğunu düşünlerden dolayı ![]() ![]() ![]() Ahmet HAKAN |
![]() |
![]() |
|