Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Makaleler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alan, destek, psikolojik, ünlüler

Psikolojik Destek Alan Ünlüler

Eski 10-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Psikolojik Destek Alan Ünlüler

Ünlü mankenin ilk hamileliği hüsranla bitmişti Bir buçuk aylık hamileyken bebeğini düşüren Şıkel, evine kapandı Eşi Emre Altuğ ona büyük destek olsa da Şıkel, toparlanabilmek için uzun bir süre psikolojik destek gördü Şıkel oğlu Kuzey'le şimdi iyi

Özel hayatında mutluluğa erişemediğini düşündüğü için psikolojik destek aldı Cumbul, Hint yapımı ?Tell Me Oh Khudaa' filminde bir şizofreni canlandırdı Ünlü oyuncu rolü için de bir psikoloğa danıştı

[IMG]Dizide bir polisi canlandıran Karatay, tüm vaktini Adli Tıp Morgu'nda geçiriyordu Sevilen oyuncu, ?Her gün ceset görüyorum Psikolojik destek almaya başladım? diye konuştu flaş haberler[/IMG]

Gazetecilere şemsiyeyle saldırdığı görüntülerle zihinlere kazınan ve olay sonrası ABD'ye giden ünlü oyuncu İstanbul'a döndükten sonra adaptasyon zorluğu yaşamamak için psikoloğa gitti Ataizi, ?Annem psikolog olduğu için bunun normal bir şey olduğunu biliyorum İlaç almadım? demişti

Dobra açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Yeşim Salkım, şöhret olduktan sonra yaşadığı ruhsal değişimleri anlattı: Eskiden para pazarlığı yapmadan hangi işe çağırsalar gidip, şarkımı söyleyip, evime dönüyordum O günlerimi çok özlüyorum Hiçbir zaman o kadar mutlu olmadım Para insanı çok değiştiriyor Bunun için de psikiyatriste gitmeyi öneriyorum Ben 15 yıldır psikolojik yardım alıyorum Kendimi kaybettiğim anda psikiyatristimi arayıp 'Ben yine çıldırdım beni toparla' diyorum

?Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde tecavüze uğrayan kadını canlandıran Saat, çekimler öncesinde kaldığı otelde psikolojik destek aldı Onun dışında dizisinin o sahnesini canlandıracak erkek oyuncular da birkaç defa psikologla görüştü

İki yıl önce evlenen ve mutluluklarını oğulları Ali'yle daha da sağlamlaştıran Korel ile Ergenç'in tek probleminin kıskançlık olduğu ortaya çıktı! İddialara göre, aşırı kıskançlığı nedeniyle eşine nefes aldırmayan Bergüzar Korel, Halit Ergenç'in ısrarları sonucunda bir evlilik terapistine gitmeyi kabul etti Eşi Halit Ergenç'le birlikte terapiste giden Bergüzar Korel, terapistin yardımıyla kıskançlık sorununu halletmeye çalışıyor Korel'in, eşinin rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosuna da kıskançlık nedeniyle konuk olduğu söyleniyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com