![]() |
Siz Ne Yazıyorsunuz, Erkekler Ne Anlıyor? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siz Ne Yazıyorsunuz, Erkekler Ne Anlıyor?![]() Yapılan araştırmalar, sosyal medyada ve çöpçatan sitelerinde aşk arayanların kendilerini olduğundan çok daha güzel, akıllı, komik göstermek adına kolaylıkla yalanlara başvurduklarını gösteriyor ![]() ![]() ![]() Ekonomik özgürlüğü olan biri olmalı Onun anladığı : Maddi problemlerim var, daha rahat bir hayat yaşamak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Benim için her şeyden önemlisi, karşımdaki kişinin ‘dürüst’ olması Onun anladığı : Geçmişteki ilişkilerimde hep güven sorunu, hatta bazı kötü tecrübeler yaşadım ![]() ![]() Çocuklarım benim her şeyim! Onun anladığı : Birlikte güzel bir beraberlik yaşayabiliriz ama önceliğimin her zaman çocuklarımda olacağını unutmamalısın ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşıma göre oldukça genç sayılırım ! Onun anladığı : Profilimde belirttiğimden daha yaşlıyım aslında ![]() ![]() Özgürüm, ihtiraslıyım, tutkuluyum Onun anladığı : Haftada 60 saat mesaim var ![]() ![]() ![]() Çoğu konuda son derece titizimdir Onun anladığı : Potansiyel sevgililerime söylüyorum; ‘benim gerçekçi olmayan beklentilerimle başa çıkmak zorundasınız ![]() ![]() ![]() ![]() Oldukça sakin, yumuşak başlı ve aklı başında biriyimdir Onun anladığı : Herhangi bir şeyle ilgili sabit fikirlerim pek yoktur ![]() ![]() Gelenek ve göreneklerine bağlı biriyim Onun anladığı : Evlenmeden olmaz şekerim! |
![]() |
![]() |
|