Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Makaleler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hakaret, şiddettir

Hakaret Şiddettir

Eski 10-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hakaret Şiddettir

Yazarın bu yazıyı yazmasındaki amaç farklıydı ancan bu bölümü beğendiğim için bir kısmından alıntı yapıyorum

Eskiden hayatımda yokluğunu en çok hissettiren şey huzurdu Hayatında benim kadar sözlü şiddete uğramış bir insan var mıdır bilmiyorum Bu nedenle sakin ve huzurlu bir hayatım olabilmesi için çok çaba harcadım

Arkadaşlarımı saygı duyduğum insanların arasından seçtim onlar da bana saygı gösterdiler Aramızda yanlış anlaşılmalar ya da düşünce ayrılıkları çıktığında birbirimize neler düşündüğümüzü söyledik, bazen yollarımız da ayrıldı ama hiç hakaret etmedik

Bence ne düşündüğünü söylemek önemlidir Ben katılsam da katılmasam da herkesin düşüncelerini duymayı severim Eğer düşünceleriniz hakaret ederek dile getirmek gibi bir eğiliminiz varsa kaybedersiniz Çünkü hakaret bir şiddet çeşididir Ne kadar zeki olduğunuz, ne kadar haklı ve yerinde konuştuğunuz değerini kaybeder ve hakaretin gölgesi altında kalır

Ne kadar haklı olursanız olun, hakaret şiddettir ve kelimeler tokat atmak kadar şiddet içerir

Meltem Sozer

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com