![]() |
Bakış.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bakış..Acı, tatlı, üzüntü, sıkıntı, dert, keder, aşk, sevgi ![]() ![]() bunlar birer yaşam belirtisi ![]() ![]() ya olmasaydı? çoğu zaman ağır gelir insana yaşadıkları ![]() ![]() belli belirsiz görür/görmez/göremez geleceğe dair çizdiği yolun hatlarını, belirsizlik der adına ![]() ![]() “sıkıldım ben adı belli olmayan belirsizliklerimden” diye hayıflanır çoğu zaman ![]() ![]() aslında; belirsizlikleri insan kendi yaratır beyninde ![]() ![]() belirsiz olarak adlandırır geleceğe dair yaşayacaklarını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aslında: açmalı beynini, yüreğini güzelliklere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() istersen gelir, istersen olur ![]() ![]() sen kilitlersen "belirsizlik" adıyla yüreğini, beynini; sana gelmez ![]() ![]() sen olsan gelir misin? kapalı kapıyı açmaya çalışır mısın? zorlar mısın ? güzel olan için emek veriyor isen sana gelir ![]() ![]() ama, sabretmelisin ![]() ![]() ![]() ![]() en mühimi; insan psikolojisi bozuldu mu, toparlamak zor ![]() ![]() izin vermemelisin ![]() ![]() kendinin farkına varmalısın ![]() ![]() önemini, değerli olduğunu, özel olduğunu ![]() ![]() birçok kişiden daha farklı özelliklere sahip olduğunu, insan olduğunu ve insanın dönem dönem zorluklarla karşılaşabileceğini ve psikolojini bozar isen kendine faydalı olmayacağını farkına varmalısın ![]() ![]() insan kendinin en iyi dostu ve en büyük düşmanıdır aynı zamanda ![]() ![]() sen kendinin düşmanı olma!! dostu ol ![]() ![]() insan ne düşünür ise karşısındaki hakkında, o oranda yaşar güzellikleri ![]() ![]() inanıyorum ki ve yaşadığım kadar biliyorum ki; insan eğer güzel düşünüyor ise karşılar onu bütün güzellikler ![]() ![]() ![]() ![]() sahip olduğu, yüreğindeki güzellikler gibi ![]() ![]() şimdi vakti ve zamanıdır güzel düşünmenin, emek vermenin ve tevekkül etmenin ![]() ![]() E ![]() |
![]() |
![]() |
|