![]() |
Aynalarınızı Farkedin.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aynalarınızı Farkedin..Bana Arkadaşını tarif et sana kim olduğunu söyleyeyim ![]() ![]() Karşımızda gördüğümüz ve bizi rahatsız eden her şey ve herkes ASLINDA ?Biziz? ![]() Kimi nasıl tarif ediyorsanız Siz O' sunuz ![]() Evrendeki çekim yasası şöyle işer ?Benzer olan birbirini çeker? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kime ?kıskanç? diyorsanız o sizsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatımızdaki aynalık görevi yapan insanlar bize ne gösterir? Korkularımızı kendimizde olan ama kendimize itiraf edemediğimiz özelliklerimizi bizi anlatır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çevrenizdeki insanlar hakkında yorum yaparken şunu aklınıza getirmenizi isterim ![]() Birine ?Çok inatçı? biri dediğinizde evren size ?bak sende inat ediyorsun? dediğini hatırlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer çevrenizde yalancı insanlar varsa ve sizi bu huyları ile rahatsız ediyorlarsa ?Yalancı benim? demeyi öğreneceksiniz ya da onlara kızıp köpürerek çevrenizde kendinize çektiğiniz yalancı insanların sayısını artıracaksınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aynalıklarımızı bulmanın en kolay yolu yazarak çalışmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu listeyi yaptıktan sonra tek tek her madde için kendinize "ben bunu nerede ne zaman kime yaptım?" diye sorun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunları yapmaya başladığınız zaman aynalarınızı bir bir fark etmeye başlarsınız ![]() ![]() Unutmayın ki Karşımızdaki insanda tanrısallığı arayıpkeşfedipfark edene kadar kendi içinizdeki tanrısallığı da bulamayız ![]() -Aynalarınızı farkedin ![]() -Kendinize karşı dürüst ve samimi olun -Aynaların size sizde olanı gösterdiği şey ne ise Onu olduğu gibi kabul edin ![]() -Kendinizi affedin (Affetme onaylamaları) -Hissettiklerinizi sevgiye dönüştürün ![]() -Size aynalık eden kişiyi affedin ve aynalığı için teşekkür edin ![]() ÖNEMLİ 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Bizim özümüz sevgidir ![]() ![]() Tüm bu çalışmalar sevgiye dönüş yolundaki adımlardır ![]() "İçinizde nasıl yürüyorsanız dışarıda da onları selamlarsınız ![]() |
![]() |
![]() |
|