![]() |
B'alık... |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() B'alık...Geçenlerde Ankara'dayım ![]() Arkadaşlarla restorandayız ![]() Balık yiyorum ![]() * (Diyeceksiniz ki, denizi olmayan şehirde balık mı yenir? Kardeşim, ben size soruyor muyum, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı niye Ankara'da? Sahil Güvenlik bile orda ![]() * Neyse ![]() ![]() ![]() Yan masada bıyıklı bir Bakanımız var ![]() 4-5 kişiyle oturuyor ![]() Barbun yiyor ![]() Kulak kabartmıyoruz ama, yüksek perdeden konuştuğu için duyuyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Halbuki ![]() ![]() ![]() O yediği barbun Senegal'den! * Çin'den geleni de var ![]() Bakan'ınki Senegalli ![]() Garson söyledi ![]() * Kalamar yiyor bir yandan ![]() ![]() ![]() Hindistan'dan ![]() Üstüne "deniz levreği" getirdiler ![]() Çiftlik aslında ![]() * (Soracaksınız tabii, ne malum, onu da mı dedikoducu garson söyledi? Hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Ahtapot, İspanya'dan geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Ahali "yerli" diye "ithal" yerken; bazen de, "ithal" diye "yerli" yiyor ![]() ![]() ![]() * Norveç'ten gelen seyit balığını da, mezgit diye kakalıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Mercanımsı var bir de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Bakın, mercan dedim, aklıma geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * (Çiftliklere karşı değilim ![]() ![]() ![]() ![]() * Bu arada ![]() ![]() ![]() Bakan tatlıya geçti ![]() * Anlatmaya devam ediyor hálá, "Olta vermeliyiz" falan ![]() Yılmaz Özdil
![]() |
|