![]() |
Adalet Bakanlığına Bağlı Kurumlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adalet Bakanlığına Bağlı KurumlarAdalet Bakanlığına Bağlı Kurum İsimleri Adalet Bakanlığına Bağlı Kurumlar Nelerdir Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti hükümetine bağlı olarak çalışan ve yargı işlerinden sorumlu olan bakanlık ![]() ![]() Adalet Bakanlığına Sürekli Bağlı Kuruluşlar Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Ceza ve İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İş Yurtları Kurumu Başkanlığı Hakim ve Savcı Adayları Eğitim Merkezi Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanlığı Katipler ve Mübaşirler Yüksek Kurulu Adalet Bakanlığı Merkez Teşkilatı Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğü Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü Bakanlık Müşavirliği Bakanlık Yüksek Müşavirliği Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye Teşkilatı Eğitim Dairesi Başkanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü İç Denetim Birimi Başkanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı Kanunlar Genel Müdürlüğü Müsteşarlık Özel Kalem Müdürlüğü Personel Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Başkanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı Teknik İşler Dairesi Başkanlığı Uluslararası Hukuk ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Yayın İşleri Dairesi Başkanlığı |
![]() |
![]() |
|