![]() |
Kahraman Tazeoğlu Seni İçimden Terk Ediyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kahraman Tazeoğlu Seni İçimden Terk EdiyorumBinmediğim hiçbir otobüs, Beklemediğim hiçbir durak kalmadı bu şehirde ![]() Gittikçe azalıyor hayat ![]() Neyi erken yaşadıysam, Hep ona geç kalıyorum ![]() Sana göçüyorum her sonbahar ![]() Yolların çıkmıyor aşkıma ![]() Unuttuğun yağmurların adı saklımda ![]() Seni içimden terk ediyorum? Susmaktan yoruldum ![]() Kuşlar ve şarkılar bu şehri terk edeli beri, Efkar demliyorum gözlerimde ![]() Yaşlarımı yanağıma varmadan öldürüyorum ![]() Tam sancağımdan yaralıyorum kendimi ![]() Alnını yüreğime dayadığın güne bakıp, Seni içimden terk ediyorum? Ne unutacak kadar nefret ettin, Ne hatırlayacak kadar sevdin! Yıkık bir duvar kadar bile pişman değilsin, Biliyorum ![]() Beni hep bulmamak için aradın ![]() Yanılgımdın, Yandığımdın, Yangındın? Sensizliğe yenilmek, Sana yenilmekten zor olsa da, Ardımda bir sürü belkiler bırakarak Seni içimden terk ediyorum? Şimdi İçimizde öldürülecek bir anı bile bulamayan İki yarım kaldık; Tamamlayamadık bizi ![]() Elimden tutmadın yalnızlığımın, Saçlarımı da uzaklarına gömdün ![]() İçimin mavisi senin okyanusundandı ![]() Al! Geri veriyorum ![]() Kilitleri hep yanlış kapılara vurdun ![]() Devrilmiş vagonlara dönerken gözlerim, Sana bensizliği terk ediyorum ![]() ?Yarime uzanmayan bütün dallarım kırılsın? demiştin ![]() Aşk içinde doğmuşsa nereye kaçabilirdi? Ne tuhaf değil mi? İçimi acıtan da sendin, Acımı dindirecek olan da? Ya öldür beni dedim, Ya da git benden ![]() İçi bulanık bir sevdanın ucunda seni kaybettim ![]() Aldırmadın aldırmalarıma ![]() Bir gecede yakıp yarini, Şafaklara sattın ihanetini! Külüme basanlar bile utandı yaptığından ![]() İşte soluk bir ömrün Son nefesi ![]() Benden, İçimden Terk ediyorum? Kahraman Tazeoğlu |
![]() |
![]() |
|