Hoş Geldin |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hoş GeldinHoş Geldin Gözlerimin ışığa yorgunluğu niceydi Kağıttan sandallarım batık Ayazına yalınayak koştuğum mevsimlerdeyim ipsiz bir uçurtmaydım fırtınalarında Ömrümün Geri sayımı başlamıştı bu hüzünbaz geçmişime Çelimsiz,yorgun,korkaktım Üstelik yaralı ve yenik Çaresizdim Ki inkar edemezdim bunları Biraz da utangaç Üstüme çökmüş evrenin bütün gölgeleri Yaşanmamış savaşların esiriyim,vurulanıyım Yağmursuz toprakların çatlağına gizlenmiş olmayan gülüşlerimin tohum umuduyum Yeşertmek için çabalıyorum zehir zembelek kanatmak için kendimi Bana gülmeyi öğretmediler inadına bütün ağlayışlar ezberimde Ve sen geldin kaderin geciktirmiş zaman dilimiyle Küçücük avuçlarıma sığdıramadığım özlemlerimin ten rengi ile Gözlerine baktıkça Umut sandalımla mavilere yol alıyorum Kapamazsan gözlerini Mutlu olmanın kaşifi olurum Yada kaderine müdahale hakkını kendinde bulan bir günahkar İsimsiz gülüme isim oldun Yada gülümün yaprak arkası melek yüzü Bana gülebilmeyi öğret Bana gözlerinin ezberini sana gelmeleri Kurak ömrümün habersiz sağanağı hoşçakalı olmayan hoş geldin ile Hoş Geldin İhsan Bozkuş |
|