Sana Yar Diyorum Yaralarım Kanıyor |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sana Yar Diyorum Yaralarım KanıyorSana Yar Diyorum Yaralarım Kanıyor Sana yar diyorum yaralarım kanıyor ![]() ![]() ![]() Biliyor musun ![]() ![]() ?![]() Acaba biliyor musun,suan seni ne kadar özledigimi? Biliyor musun, Su an beni öpmeni ne kadar cok istedigimi? Yada sadece beni tutmani ![]() Biliyor musun, Senin de böyle düsündügünü bilmeyi ne kadar arzuladigimi? Bilseydin, Bana sarilip, beni tutup, beni öper, Beni anlar, bana tapar, beni sever, Bana güc verirdin ![]() ![]() ![]() Seni ilk Gördügümde,kalbimi sana kaptiracagimi biliyordum ![]() Seni ilk Gördügümde, senin neyini begendigimi sordum kendime ![]() Beni ilk öptügünde, sana ait oldugumu biliyordum ![]() ![]() ![]() Cünkü o sicakligi ve o yumusakligi cok özlemistim ![]() Sanki seni uzun süredir taniyor gibiydim, sanki bir ömür boyu seni beklemis gibiydim, sanki rüyalarimda hep sen vardin, ![]() sanki bütün ömrümu bosuna yasamisdim sensiz ![]() ![]() ![]() Bitti sanmıştım, unuttum demiştim, En büyük yalan, insanın kendine söylediği yalanmış geç anladım Yüreğimin seni yeniden hissetmesi, Yaşadığım başıboş dalıp gitmelerim! ![]() ![]() Seninle yaşadığı bir günü, Mahşere kadar taşımak zor gelecek biliyor musun? ![]() ![]() ![]() Seni özledim, anlıyor musun, özledim!!! Gördüğüm her kuşun kanadına gözlerimi koyuyorum, Bulunduğun diyarlara gelirler de seni görürüm diye ![]() ![]() ![]() Ne diyeyim ![]() ![]() ![]() Sana " yar" diyorum, " yaralarım" kanıyor ![]() ![]() Sana "yara" diyorum, tüm sözlerimin öznesi oluyor " yar' a" ![]() ![]() ![]() Yar'a giden yolda kocaman bir yaram var!!! |
|
|
|