![]() |
Ben Seni Seviyorum Çünkü ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Seni Seviyorum Çünkü !BEN SENİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ ! Seni seviyorum, çünkü her sabah kalktığımda bir günü daha seninle geçirecek olmanın mutluluğunu yaşatıyorsun bana Ben güne seninle başlıyorum ve her gün hayatı yeniden keşfediyorum ![]() ![]() Seni seviyorum, çünkü gökkuşağının her tonunu gölgede bırakan en parlak renksin ![]() benim için ancak o zaman anlamlı oluyor ![]() ![]() Seni seviyorum, çünkü soğuk günlerimde içimi ısıtan melteminsin ![]() Sıcak günlerde ise ferahlık veren kuzey rüzgarı ![]() İliklerime işleyerek esiyorsun ![]() ![]() Seni seviyorum, Çünkü herşeyde sen varsın ![]() Sanki sen doğduğumdan beri içimdeydin ![]() en derin köşesindeydin ![]() bekliyordun ![]() hakettiğin yere çıkardım seni ![]() ![]() Seni seviyorum, çünkü hep benimlesin ![]() bakmam gerekmiyor ![]() ![]() Gördüğüm her yüz aslında sensin ![]() ![]() Seni seviyorum, çünkü gözlerinin içindeki binlerce yıldız, gecenin karanlığını delip geçiyor ![]() sen bana bakarken ben kendimi yıldızlara bakıyor gibi hissediyorum ![]() O yıldızlar parlaklığında kaybediyorum kendimi ![]() Gözlerim kamaşıyor ama şikayetçi değilim aydınlığından ![]() G üneş doğmasa yıldılar kaybolmasa diyorum ama biliyorum ki güneşim de sen olacaksın gecenin sonuda ![]() çıkacaksın karşıma ![]() ![]() Seni seviyorum, çünkü saçların ellerimin arasında kayıp giderken, dünyadaki cenneti bulmuş gibi hissediyorum kendimi ![]() sadece izin verdiklerin girebilir o cennete ![]() kararlıyım ![]() ![]() Seni seviyorum , çünkü her gülümsiyişin içime yeniden yaşama sevinci dolduruyor ![]() gülümseyişin ,karamsarlığı yıkıyor, umutsuzluğu parçalıyor ![]() bahçesine çeviriyor çorak dünyayı ![]() çiçek dedimya, bir çiçek adı verseydim sana papatya olurdun ![]() dünyaya, insanlara baharın geldiğini müjdelleyen papatya ![]() güzel ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum, çünkü seni sevmeyi, sana dokunmayı, seni dinlemeyi, sana bakmayı, seni koklamayı, seninle paylaşmayı seviyorum ![]() Seninle birlikte insana dair ne varsa onları da seviyorum ![]() Seni sevdiğimi anlatmaya çalışırken ne kadar çaresiz olduğumu da görüyorum ![]() yeterince anlatabildim mi diye ![]() Biliyorum ki yetmeyecek, bukadar sözcükten sonra bile sana sevgimi anlatmamış olacağım ![]() sözcüklerin bittiği yerde gözlerime bak ![]() Onlar bu sevgiyi Çok daha iyi anlatacaktır sana ![]() ![]() ![]() ![]() Mehmet Coşkundeniz |
![]() |
![]() |
|