![]() |
Filistin Çok Gizli Haber Alma Örgütü / Necmettin Topçu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Filistin Çok Gizli Haber Alma Örgütü / Necmettin TopçuAlkolün mabedinden sesleniyorum sana ![]() İri göğüsleriyle bir bahar tüm çocukları doyurmaya gelecek gibisinden bir haber henüz geçmediyse ajanslardan suyumu ısıt ![]() hâlâ tuzumuz kuru şu çatlamak için küçük bir arçı şok bekleyen testide içtiğimiz kan hâlâ dupduru Seni kandırdılar Taze gelinin duvağı gibi saltanan hiç kalkmadı ![]() unuttun mu binbeşyüzbilmemkaçı en son yiyen malukat senin düşlerini tırmalayan o son kedi onu alnından öpmek yerine alnından vuranlar, tarih dersinde boğulup gittiler ![]() Kapak olsun şimdi sana bu trajedi ![]() Alaca gökyüzünde hüküm süren son saltanat kırmızı kavuklarıyla şehrin ırzına geçmeye dünden razı kuşların ![]() Yeryüzüne döndüğümde saçım sakalım beyazlamış oluyor affet affet çünkü mabedime dönüyorum ![]() çünkü **** devlet anlayışından bıktım çünkü yıl ikibindokuz yeryüzündeki saltanat hâlâ puştların ![]() Velhasıl Yine sen haklı çıktın Metin abi ![]() Ne zaman bir dost bize gelse biz evde yokuz ![]() Beynimin enkazından dün bir çocuk daha çıkarıldı ![]() Artık kafam dokuzyüzdoksandokuz ![]() Birmilyonu unutmadım tabii ![]() Her sayı şimdi daha yaralı her sayı elindeki beyaz bayraklarla ölüme koşan mazmut bir atlı ![]() Yine sen haklı çıktın Metin abi ![]() Ne zaman bir dost bize gelse biz evde yokuz ![]() Ya bi'beş rakısı için alkole kadar gitmişizdir yada esrara yatılı ![]() Sana kendi özel mabedimden sesleniyorum: Dün gece cesetlere karşı açtı çiçeğini erik o cesetlerki ninnisi kulağında Türkiye kadar sessiz Türkiye kadar çaresiz, usulca dönüp ölüme yatar ![]() dün gece şehre doğru saçtı polenini erik ![]() adın batsın dediğimde doksan dokuz adından kaçı batar? Ah tabii biz her zaman telaffuzu zor isimleri sevdik ![]() Sana alkolün mabedimden sesleniyorum erik Ağlamıyorum ![]() Gözüme rakı kaçtı Gözüme esrar kaçtı Gözüme yirmiiki yaşım kaçtı Benim gözümün bebeği yandı erik ![]() Ağlamıyorum ![]() - 'Üzügünüz sayın ceset seviciler, yayınımıza savaşsal bir nedenden dolayı ara veriyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kestik Biz her zaman telaffuzu zor, çoğul isimleri sevdik ![]() Necmettin Topçu |
![]() |
![]() |
|