![]() |
Ben Ne Zaman Yalnız Kaldım.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Ne Zaman Yalnız Kaldım..Ben ne zaman yalnız kaldım, bilmiyorum ![]() ![]() Ne tuhaf, Vaktim olmazdı ![]() Yalnızlığı bunca bilirken kendimi hiç yalnız sanmazdım ![]() Çevremde hep birileri vardı, ben hep birilerinin yanındaydım ![]() ![]() ![]() ![]() Aramızda habersiz gidip gelen gündelik armağanlarla Kendi kendini taşıyan bir ırmağın akıntısında hayat bizi kendi sahillerimize ulaştırırdı ![]() ![]() Bazı evlerden taşınırdık, bazı insanlar girip çıkardı hayatımıza, Bazı mektuplar alırdık, bazı sözler, çiçek selamları ![]() ![]() Sonraları bazı tanıdıklarımızın ölümleriyle de karşılaştık, Elde olmayan nedenlerle Sudaki halkalar gibi genişleyen; Küçük alınganlıklardan büyük dargınlıklara ![]() ![]() Vazgeçişler, unutuşlar, kayıplar Birbirimizi çok sevdik hep yıllarla azala azala ![]() ![]() Şimdi ne zaman yalnız kaldığımı düşünsem, Yalnız olmadığımı kanıtlamak istiyorum kendime Eskiden iki albüme sığdırdığım hayatım, Şimdi sığmıyor eskilenlerle çoğalmış fotograflara ![]() Telefonun başına geçiyorum, Alt alta dizilmiş onca ad arasında seken ömür parçası ![]() ![]() Gün ölüyor meşgul numaralarla ![]() Şimdi ne zaman yalnız olduğumu düşünsem, Şimdi ne kadar yalnız… Yalnız olduğumu anlamam için beni hiç yalnız bırakmadınız ![]() Ben ne zaman yalnız kaldım, bilmiyorum ![]() Murathan MUNGAN |
![]() |
![]() |
|