![]() |
Final | Paul Geraldy |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Final | Paul GeraldyFİNAL Demek hiç bir şeyi unutmuyorsun peki Öyleyse elveda, haydi git Birbirimize söyleyecek hiç bir şeyimiz yok; Müsaade ediyorum, gidebilirsin Maamafih biraz daha bakle Yağmur yağıyor ![]() ![]() ![]() Dışarısı çok soğuk onun için iyi giyin Aslında kışlık bir manto giyinmen lazımdı Her şeyini iade etmedim mi? Bende sana ait hiç bir şey kalmadı Mektuplarını ve resmini almıştın ![]() ![]() ![]() Madem ki ayrılıyoruz bana bir kere daha bak; Fakat dikkat et ağlamayalım, Zira bu aptallık olur Zavallı kafalarımızın seviştiğimiz günleri Tekrar yaşaması için, ne kadar da kuvvet sarfetmesi lazım! ![]() ![]() Güya hayatlarımızı birbirimize ebediyyen vermiştik İşte, şimdi tekrar geri alıyoruz Bundan sonra ikimizde kendi ismiyle Başka yere gezmeye, yaşamaya gideceğiz Şüphesiz bir müddet ıstırap çekeceğiz sonra Hataları affeden yegane şey; Unutkanlık gelecek ![]() ![]() ![]() Ve diğer insanların arasında sen ve ben olacağız Böylece mazime karışacaksın Belki tesadüfen sokaklarda birbirimize rastlayacağız Benim görmediğim elbiselerle sen geçerken, Ben kaldırım değiştirmeden sana sadece uzaktan bakacağım ![]() ![]() ![]() Sonra birbirimizi uzun yıllar görmeyeceğiz ![]() Dostlarımız benden sana haberler verecekler; Ben ise, hayatım, kuvvetim ve her şeyim olan senin için Nasıldır diyeceğim ![]() ![]() ![]() Koca aşkımız bu küçük kalpte miydi? İlk günler acaba deli miydik? Tanıştığımız an ki heyecanları hatırlıyor musun? Sevişiyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birbirimize karşılıklı "Seni seviyoum" demek Ne kadar kıymetliymiş Allahım! Hakikaten garip ![]() O halde bizde diğer insanlar gibiydik ![]() ![]() ![]() Ne çok yağmur yağıyor ![]() Öyleyse kal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilinmez ki, kalplerimiz değişmelerine rağmen Belki eski günlerin tatlı anılarını hatırlayacaklar ![]() ![]() ![]() Elimizden gelen her şeyi yaparız Birbirimize karşı daima iyi olmaya çalışırız ![]() Malum ya nihayet eski bir alışkanlığımız var ![]() Oturuver benim yanımda, eski sıkıntıların başlasın Bende senin yanında eski sıkıntılarıma dalayım ![]() Paul Geraldy |
![]() |
![]() |
|