![]() |
Acı Çekene Saygı (İmzamdaki Şiirin Tamamı) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acı Çekene Saygı (İmzamdaki Şiirin Tamamı)Tanrı'yla aynı fikirde değilim İntihar edenlerin Cehenneme gideceği konusunda ![]() Kainatın yaratılışına Katılmaktan bıktığımda ruhum, İntihar edeceğim ben de Denenmemiş bir yolla ![]() Nerdeyse bütün akıllı kalpler İntihar edip sktr çekmiş yeryüzüne ![]() Ben ateist değilim, babasıymış gibi Tanrı'ya küsen bir çocuğum ![]() Eğer tanrı intihar edenleri ve nietzsche'yi Cehenneme gönderirse Cehennemde yanmayı tercih ederim ben de, Tanrı dürüstlüğü sever ![]() Tanrı'nın hayal gücünü beğenmiyorum ![]() Ben tanrı olsam Peygamberler göndermez Direkt konuşurdum insanlarla ![]() Ben tanrı olsam Hitler'i iyi kalpli bir yahudi olmakla cezalandırırdım, Yahut yetenekli bir yazar yapardım onu ![]() İçindeki kötülüğü insanlara değil Tuvallere boşaltırdı Ben tanrı olsam Devletler yok olur Gül kokulu bireyler var olurdu sadece, Atlar çılgın zamanlar koşardı ![]() Ben tanrı olsam Düşünce gücüyle herkesin İstediği karakter olmasını sağlardım, Dünya bir şiirin Yaratılım sürecine dönüşürdü böylece ![]() Ben tanrı olsam intihar ederdim İnsanlarla birlikte Acı çekmeyi öğrenemediğim için ![]() Cesar Mendoza |
![]() |
![]() |
|