![]() |
Şarkılar Kesmiyor Ağrımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şarkılar Kesmiyor AğrımıŞarkılar Kesmiyor Ağrımı Mahkum ettin beni sevgilim; Prangalar çözülmüyor ömrümden ![]() ![]() Düne dair yargılanmamda hasret çıktı Müebbete, Anılar kesmiyor özlemleri ![]() ![]() Şehrin tüm sokaklarına vuruyorum voltalarımda, Gardiyanım ümit kes diyor, Beden, benden bu kadar pes diyor, Dinlemiyor yüreğim, dinlemiyor! Sevda kesmiyor gitmeleri ![]() ![]() Bu aşka canımı adadım bitanecim, Ya sen ya da sen; Görmem duymam kimseleri, Ölüm kesmiyor başka sevmeleri ![]() ![]() Ağlamalara verdim kendimi, Silmesin kimse yaşlarımı, Her ağlamamda yeşerecek sevdalara Umut olacak pınarlarım; Bentlerine dayanacak, Koca dağlar da kesmez gülmeleri ![]() ![]() Delip atsamda bağrımı, Senden başka duyan olmaz kahrımı, Dinlesem de ayrılık nağmelerini, Şarkılar kesmiyor gönül ağrımı ![]() ![]() Daha ne kadar ağlatacaksın, Gelmen için yalvartacaksın, Sende az çekmedin benden, Ömrümü ne kadar daha karartacaksın? Bin yaşam kesmiyor sana can vermeleri ![]() ![]() İnan; Çok yarın görmem artık! Duyacaksın bir gün, Anlayacaksın ne çok sevmişim ![]() ![]() Sana acı vermek istemedim, Seni sen kadar ben de sevdim, Git sor maziye anlatsın sana, Öyle sevdim ki seni Kaybolursun diye korkumdan söylemedim ![]() ![]() Seni seviyorum Anladığında geç olmasın, Anladığında bedenim üstünde Toprak olmasın, Anladığında, anladığında bitanecim Gözlerin yaşla dolmasın ![]() ![]() Yaşlar kesmiyor özlemleri ![]() ![]() Yaşlar kesmiyor akıp giden resimleri ![]() ![]() Cumhur Karaca |
![]() |
![]() |
|