![]() |
Benim Sevdiklerim Var, Bir De ''Sevdiğim'' Var ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim Sevdiklerim Var, Bir De ''Sevdiğim'' Var !Benim içimde mahsülü gelecek olan sevgiLerim var , Benim toprakLarım var gönlümde sevgi yetiştirdiğim, Hormonsuz, katkısız ![]() ![]() ![]() Günü birLik sevgiler değil anlıyacağın, yetişmesi uzun zaman alan, Ve sık sık Sulanması gereken sevgiler bunlar, birz tuzlu ve birazda yürekten akarcasına ![]() ![]() Benim SevgiLerim var, Bir züppe'nin araba sevdası kadar pahalı, o züppe'nin tüm servetini harcasada bulamayacağı kadar değerli, Ağzı, yeni doğmuş bebek misali Anne sütü Kokan, Aşk'a emekler bir halde buLduğum, Ve Aşk'a birLikte Koştuğum ![]() ![]() Emin adımlarla ![]() ![]() ![]() Benim sevdikLerim var, bir de ''Sevdiğim'' var ! Biri geçmiş yaşantılarım, diğeri ise , Geleceğe zemin hazırLadığım Mutluluk, Ve üstüne inşaa ettiğim hayaller ![]() ![]() ![]() Güzel günlerLe dolu ![]() ![]() ![]() Ve benim bir'tanem' var ! Adı gibi eşi benzeri oLmayan! Elden ayaktan düşmüşcesine güçsüz görünen, U'mutsuz bir halde ![]() ![]() ![]() U'mutlu bir geleceği örtpas eden, Benim öyle bir'tanem' var ki ![]() ![]() ![]() HeycanLa BekLediğim, Bana yürüyerek değil koşarak gelecek bir'tanem' Güçlü! inançlı ![]() ![]() benim için benden vazgeçmeyecek! Benim için gittiğinde benide yanında götürebilecek bir 'tanem' // EsaRet Yazan : Erdal Başıbüyük 'EsaRet' |
![]() |
![]() |
|