![]() |
Bırak Kumalar Gelsin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bırak Kumalar GelsinOlmuş gece yarısı Hala eve dönmezsin Kollarında sarısı Köşe bucak gezersin Hanım der, bey nerdeydin? Bu hal nedir bileydim Bey derki acım büyük Bu dert sade benim derdim hanım Söyle belki çaresi var Her derdin bir dermanı var İçin çekip ahh off etme Sanki önünde bir engel var bey Doğru söylersin hanım Dermanı sensin hanım Sevmişim sarışını Bırak eve gelsin hanım hanım Vay boynu devrilesi Cebde kuma listesi Nasıl yaparsın bunu Bu ihanet belgesi bey Hanım kızma sakin ol Bulacağız çıkar yol Bırak kumalar gelsin Sen onlara amir ol Abdurrahman Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
Bırak Kumalar Gelsin |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bırak Kumalar GelsinAlıntı: abdurr´isimli üyeden Alıntı Olmuş gece yarısı Hala eve dönmezsin Kollarında sarısı Köşe bucak gezersin Hanım der, bey nerdeydin? Bu hal nedir bileydim Bey derki acım büyük Bu dert sade benim derdim hanım Söyle belki çaresi var Her derdin bir dermanı var İçin çekip ahh off etme Sanki önünde bir engel var bey Doğru söylersin hanım Dermanı sensin hanım Sevmişim sarışını Bırak eve gelsin hanım hanım Vay boynu devrilesi Cebde kuma listesi Nasıl yaparsın bunu Bu ihanet belgesi bey Hanım kızma sakin ol Bulacağız çıkar yol Bırak kumalar gelsin Sen onlara amir ol Abdurrahman Yıldız :seytan : süper ellerine sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|