![]() |
Ben Aslında En Çok Beni Sevmeden '' Korkuyorum !'' |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Aslında En Çok Beni Sevmeden '' Korkuyorum !''Korkuyorum ! Görüşmüyorum Artık Eski Dost'larla ![]() ![]() ![]() Seni SormaLarından Korkuyorum, Cevapsız kaLmaktan ![]() ![]() ![]() Yüzümün Asılmasından ![]() ![]() ![]() Okumuyorum Artık gördüğüm yazıLarı, Adına Rastlamaktan Korkuyorum ![]() Geçmişi Anımsamaktan ![]() ![]() ![]() Seni hatırLamaktan ![]() ![]() ![]() Uyumuyorum Artık Geceleri, RüyaLarıma girmenden Korkuyorum ![]() ![]() Uyandığımda Son buLmasından, Hayal kırıkLığına Uğramaktan ![]() ![]() ![]() Çıkmıyorum Artık Dışarıya, Seni görmekten Korkuyorum, Yine Acı çekmekten ![]() ![]() ![]() Ve yine, Seni Sevmekten '' korkuyorum '' Ben Aslında En Çok beni Sevmeden Korkuyorum ! Yeniden ve '' Sadece Seni Seviyorum '' demenden ! UmutLarımın Tavan yapıp ,Tek bir sözünLe tükenmesinden ![]() ![]() Kurduğumuz Hayallerin gerçekleşmeyeceğini biLmekten ![]() ![]() Korkuyorum Sevdiğim, herşeyden çok , senden ![]() ![]() ![]() Daha önceki gibi ![]() ![]() ![]() ''Seviyorum'' diyip '' gitmeden '' // EsaRet ! Yazan : Erdal Başıbüyük ' Esaret ' |
![]() |
![]() |
|