![]() |
Adını Sen Koy... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adını Sen Koy...İçimde bir kuş,uçmak ister delicesine ![]() Kırmak mümkün olsaydı zincirleri, haykırırdım seni nasıl istediğimi ![]() İşte gidiyorum,hapsedilmiş hayallerimle ![]() Yüreğimde bir çocuk, yaramazlık derdinde,kavgacı ruhuna es ![]() İşte gidiyorum,boynu bükük yüreğimle ![]() İşte gidiyorum ![]() Bana göre olmadığından değil ![]() Gidiyorum,ben sana göre değilim ![]() Unutma beni şahin bakışlım,kiraz dudaklım ![]() Bilki içimde bir çiçek yeşerdi ![]() tohumunu eken ben, sulayan ben, Güneşi ol diyemedim ![]() Koparmak zorunda kalan yine ben ![]() Aşk değil, sevda değil, adını koyamadım ![]() Belkide bir yürek çarpıntısı ![]() İşte gidiyorum başından ![]() Çiçeklerimin açtığı, kelebeklerimin uçuştuğu Kırlara veda ediyorum ![]() Yolum uzun belki hiç bitmeyecek, şiirleri, türküleri azık ettim kendime ![]() Gitme deme ![]() Geç bile kaldım ![]() İşte gidiyorum kulaklarımda sesin ![]() Sen uçabildiğince özgürsün, işte gidiyorum kanatların senin ![]() Anlardın belkide , anlatabilseydim ![]() Bir varmış,bir yokmuş,bir zaman içinde Gönülhanenden geçen garip bir yürek, yağmur mevsimi, buruk bir hayat ![]() İşte gidiyorum yüreğimde sevgin ![]() Yüreğimi tanıdın,beni yüreğinde yaşat ![]() |
![]() |
![]() |
|