![]() |
Bir Düşün Baş Ağrılarını Hangi Aşk Keser? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Düşün Baş Ağrılarını Hangi Aşk Keser?Bir Düşün Baş Ağrılarını Hangi Aşk Keser? Henüz uykusu açılmamış bir günaydının telaşlı kaçışlarından geleceğim sana ![]() ![]() Enstantanesi bozuk bir palyaço gibi ![]() ![]() Silinecek belki de o an tuvalindeki gözyaşları ressamın ![]() ![]() Uzun uzun bakışmalar sonrası dalgınlaşırsam eğer; affet ![]() Kaç kez seni öpebilme hayali yakalayabilirim ki yanımdayken sen? Ben seni içime çekermiş gibi öpeceğim mesela ![]() ![]() Doğmamış bir bebeğe isim koyarmış gibi ![]() ![]() Kirpiklerimde soluklanabilirsin bir müddet ![]() ![]() Bırak bütün atlas omuzlarıma binsin… Gücümü gözlerinden alabilirim ![]() ![]() Coğrafyanda gezerken ben ![]() ![]() Kıyılarına vurur belki bir balık ![]() Tutabilirsem aşk olsun mu? Kopmadan vaktinden önce kıyamet ![]() ![]() Dudaklarımın rotasını değiştirebilirim Koparsa şayet, Biz yinede yaşıyor numarası yapalım ![]() ![]() ![]() ![]() “Beni sev” şımarıklığın tutarsa eğer ![]() ![]() Sabahlara kadar içelim birbirimizi tebessümü düşüreceğim gözlerimden ![]() Ah ![]() ![]() Yinemi utandırdım? Kısma gözlerini sakın ![]() ![]() Saklama çocuk yüzünü benden ![]() ![]() Yüzündeki mevsim ![]() ![]() Parmak ısırtır belki ![]() ![]() Az beyin çürütmedim bilirsin ![]() ![]() Düşünürken seni ![]() ![]() Saçına düşmüş geceden kalma uykusuz yıldızları toplarken ben ![]() ![]() Çıt desen kırılır dilekler ![]() Gündüzler, geceye karışmak için pek bir sabırsız bilirsin ![]() ![]() Akrep yelkovanın hızına yetişemiyor çoğu zaman ![]() ![]() Ayrılık vakti geldiğinde, nefesini duyabileceğim menzilden bak bana ![]() ![]() Zamanın vurduğu yerde gül biter belki ![]() İsmet Baygın |
![]() |
![]() |
|