![]() |
Kolayıma Gelmedin,Zoruma Gittin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kolayıma Gelmedin,Zoruma GittinKolayıma Gelmedin, Zoruma Gittin “Yoldaşım! Zamanla unutulur bu kalleş kahır, diner acısı ayrılığın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kâğıda sığar mı bir yürek? Ya da bir yürek kadar büyük olabilir mi bir kâğıt? Daha sana yaralarımı göstermedim ![]() Kaldı ki ben, Senden önce kendime tehlikeyim ![]() Üşüme diye çıkartmıyorum ceketimi ![]() Astarında paylaşmıştık ortak bir aydınlığı ![]() Gitmeseydin gözlerimin içinden okuyabilirdin adını ![]() Biriktirme unutacaklarını! Oyuncak tabancalar kadar yalan, Hüzündür yakama iğnelediğim yamam ![]() Hangi çığlığıma anahtar olabilirdin? Beni bir gülle bıçakladığın zaman… Gitmişsin işte çekiştirip durma adımı ![]() Tülden bekleyişler kımıldanıyor ardın sıra bil! Ey gözlerimin arka bahçesi! Bu dağa tırmananlar düşer, Seyredenler değil ![]() Yitik bir aşkta uyuyakalmış, Kırıp kırıp büyüttüğün yüreğim ![]() Meğer aşkı yazıp yazıp satırlara sıkıştırmışım ![]() Öyle durulup durulup ![]() Oysa ölmek ve düşmek ne güzeldi, Yârin gözleriyle vurulup… Bir rüzgâr esse senden, geçmişim üşüyor ![]() Sesin kulağımdan düşüyor ![]() Ben sadece, Gidişine dayanabilecek kadar ayaktayım ![]() Daha fazlasını verme! Ey yar Böyle çok çorak bekledim ![]() Kolayıma gelmedin, Zoruma gittin ![]() ![]() ![]() Kahraman Tazeoğlu |
![]() |
![]() |
|