![]() |
Yaşlı Teyzeden Unutamadığı Bey İne Şiir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşlı Teyzeden Unutamadığı Bey İne Şiir![]() ![]() ![]() Çayımı bile yarım dolduruyor bey ![]() Allah'tan kulaklarım ağır işitiyor da Duymuyorum ne söylediğini Ama yine de hissediyorum bey; Beni bu evde galiba istemiyor artık Hey gidi günler heeey ![]() Oğlunu bilirsin ![]() İki ara bir derede ne yapsın ana bu atsa atılmaz ![]() ![]() Bana artık gizli gizli sarılıyor bey ![]() ![]() ![]() Dün akşam uyurken öptü beni biliyor musun? Nasıl ağırıma gitti nasıl Artık akide şekeri de getirmiyor ![]() Hani dişlerim yok ya ![]() Çocuklar iğreniyormuş benden ![]() Yok ![]() ![]() Gelin çocuklara masal anlatmamı da yasakladı Üstelik seninle konuşuyormuşum diye duvardaki resmini biryere sakladı Olsun ![]() koynumdaki resminden haberi bile yok! Yine de beddua edemem bey ![]() Oğlumun karısı ![]() ![]() Geçenlerde üst komşular geldi ![]() Ne konuştuklarını duymayayım diye kapıyı üstüme kilitledi ![]() Duymadım ![]() ![]() ![]() Düşkünler evine yatıracaklarmış önümüzdeki ay beni Ne yalan söyleyeyim epey ağırıma gitti ![]() ![]() Ha ![]() Hani bir görünsen oğluna ![]() ![]() Seni dinler ![]() Bu odada oturur ![]() ![]() Akide şekeri de istemem ![]() Masal da anlatmam artık çocuklara Ne olur ayırmasınlar beni bu evden Yaşayamam nefes bile alamam Sana ait anılardan uzak ne yaparım ben ![]() Şu camın pervazında hayalin durur ![]() ![]() Bastonun hala duvarda asılı ![]() İstemiyorlar beni artık ![]() ![]() Hey gidi günler hey Hani diyorum bir çağırsan Yoksa ![]() Sendemi unuttun beni bey? |
![]() |
![]() |
|