![]() |
Yarayı Gül Ettim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yarayı Gül EttimYarayı Gül Ettim Halil Gülel Gelmedik iş kalmadı başıma cihanda; Bir sefa süremedim cefayı bal ettim ![]() ![]() ![]() Kara bir bulut gibi hüzün var her yanda Her seheri ümide açılan yol ettim ![]() ![]() ![]() Aşkı aradım aşkı sıcak bir gönülde, Içten söyledim sözü bırakmadım dilde, Altın saçlar savruldu el vurdukça yelde Yâr geliyor diyerek her yere tel ettim ![]() ![]() ![]() Kıskanıyor gökyüzü mehtapta o yüzü, Altın eder denizi oynar suyla özü, Hoştur cilvesi nazı kalbe işler sözü Baktıkça mavi gözü sevince göl ettim ![]() ![]() ![]() Şendir olduğu belde hasret biter hasret, Figan var bülbülde candan ister vuslat, Sevgi mevcut her dilde bu âlemde maksat Göz yaşımı aşk ile bir periye sel ettim ![]() ![]() ![]() En müşkil bir zamanda yâr dedim ben sana, Iki elimde kanda zahmet versen de cana, "Müjde" dedim o anda şevk geldi insana Ne mesele mevcutsa hepsini hâl ettim ![]() ![]() ![]() Bekler Ressam Halil?i bir dost var uzakta, Ak mendil sallar eli yâr gözler ayakta Zevk-ü sefadır dili kalsam da tuzakta Hançer vursa kalbime yarayı gül ettim ![]() ![]() ![]() Düsseldorf - 27 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|