![]() |
Esinti... İsmail Sarigene |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esinti... İsmail Sarigene![]() Geceydi ![]() ![]() Biraz da sendi ![]() İki yanı dağlarla örülü yüreğinin ortasına Bir şiir kurdum kafiyelerden ayıklanmış ![]() Saçlarının gökyüzüne en yakın yerine Bir salıncak kurdum serbest şiirlerimin senli sesinden ![]() Hayatının senli tenhalığına Adımın harflerinden bir kalabalık bıraktım ![]() Acının en katıksız yerinde beni sancılarına bağışla diye ![]() Biraz ben’dim Ama hep sen’dim ![]() Hep senin’dim sevgili ![]() Yolların uzaklığına bakıp bakıp Yorma kendini ![]() Beni bensiz bir uzakta içine çekerken Sen gözlerimin ufkuna vur gözlerini ![]() Yüreğinin yeşil bahçelerinden esinlendiğim Bir ayçiceği tarlasına döndür yüzünün aydınlığını ![]() Parmak uçlarınından sarkıt gövdenin rengarenk balonlarını ![]() Bir Cumartesi günü Bir kargo paketine sığdırılmış mavi bilyelerimi Eteklerinden sal yüreğimin senli bahçelerine ![]() Bendeki “ adın” alabildiğine “ hayat”, Bendeki” hayat “ alabildiğine “ sen” olmuşken Sana kavuşmam bir ölüm sonrası gelsin sevgili ![]() " Sustuğumuz harf miktarı konuşurken sevdayı, Yaşadığımız hayat kadar Gözlerine sakla beni sevgili ![]() İsmail SARIGENE |
![]() |
![]() |
|