![]() |
Kültirli Aşk Yaşiyah |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kültirli Aşk YaşiyahKültirli Aşk Yaşiyah Bişeyler Öğrenmişem ![]() ![]() Sen Beni Sev ,Ben Seni ![]() ![]() ![]() ![]() Sen Bene Sevdalan Yan,Ben De Sene, Klasik Aşk Neyse Oni Yaşiyah ![]() Ya Da Senin Haberin Olmasın, Ben Seni Arhadan Arhaya Sevim ![]() Platonik Aşk Neyse Oni Yaşiyah ![]() Sevdadan Oturah Yiyah,İçah ![]() İkimizde Tombul Olah ![]() Tombulik Aşk Olursa Oni Da Yaşiyah ![]() İsdirsen Sevdandan Kendimi Kesim ![]() Müzikler Dinliyim Doğriyim,Biçim ![]() Psikopatik Aşk Varsa Oni Yaşiyah ![]() Hele Bah ![]() ![]() Sonumuz Onlar Gibi Bitsin Yasli ![]() Nostaljik Aşk Neyise Oni Yaşiyah ![]() Kibarlaşah ![]() ![]() Çoh İnce Olah ![]() ![]() Tankoli Aşk Varsa Oni Da Yaşiyah ![]() Yalani Bırahah Hep Doğri Diyah ![]() Berabar Oturah,Berabar Gahah ![]() Elele Dizdiz,Gözgöze Bulunah ![]() Realist Aşk Neyse Oni Yaşiyah ![]() Tarlalara Bahcalara Düşah, Elele Dutuşip Türki Söyliyah ![]() Romantik Aşk Neyse Oni Yaşiyah ![]() Pisigi,Gudigi Sen Diye Sevim, Sen De Horozi Culuği Ben Diye Sev ![]() Sembolik Aşk Da Varsa Onida Yaşiyah ![]() Gel Elele Verah ![]() ![]() Zangır Zıngır Titriyah ![]() ![]() Elektronik Aşk Varsa Oni Da Yaşiyah ![]() Ahorlarda Merek Ve Komlarda Buluşah ![]() Tezek Galahlarının Altında Sinah ![]() Otantik Aşk Varsa Oni Da Yaşiyah ![]() Aman ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Seni Hegget Sevirem ![]() ![]() Adam Gibi Sevah,Adam Gibi Yaşiyah Zinnur Tiryaki |
![]() |
![]() |
|