![]() |
Canbaba Şiirleri-Yeniden Bitmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Canbaba Şiirleri-Yeniden BitmekYENİDEN BİTMEK Evrenimin kara deliklerine itiliyorum ve ben bir gün acısız bitiyorum yeni şafaklarda ![]() Dünyayı yaratmak gibi ruhunu sarmalamış bir kötülük miras kalıyor ![]() Egemen olma duygusunda tanınmaz iyiliklerin ![]() Yardım tarlalarında arsızlıklarının sonrasını birlikte yaşayanlar, uyuşukların, uyuşmuş yüzlerine söylemler ![]() Efsunlaşmış, hain tanımazlıklarda harcarlar biriktirilmiş dostlukları ![]() Var mıdır bulan kendini sahte sevinçlerde olmayanlarla ![]() Tükenmişler yığınlarla kendini yaşayıp bir ötekine mahkum oluyor ![]() Sokakları boş kalıyor geleceğin, sokakları mutsuz siz yoksunuz ![]() Renkleri kirlenmiş gökyüzünün ![]() Hani o okyanus mavisi gözler, hani tanyeri kızıllığı düşleriniz ![]() Yenilgileriniz, zengin sofralarında çerez ![]() Gözleri şiş, uykusuz gecelerinizden rüyalarınızı içiyorlar öpüşürken ![]() Ağır bir yenilgiyi hüzne kattığınız ve pusulasız yarınlarınız için yattığınız, ansızın gidişlere el salladığınız ve geri dönüşlerinizde yarattığınız yokluğunuzda isimsiz yüzlere bakıp, bir hiçlik ekilirken yardım tarlalarında, kayboluyorsunuz emilip ![]() Ahmet Canbaba |
![]() |
![]() |
|