Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Şiir Cenneti

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
senadem, yaşasam, ölsem, özbay

Ne Kadar Yaşasam Sen Ne Kadar Ölsem Sen-Adem Özbay

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir gün seni düşünerek son nefesimi verdiğimde,bunu bir üstünde dolaşan bulutlar bir de ayağını bastığın toprak bilecekBir tek onlar anlayacak halimden,bir tek onlar eşlik edecek bana uzun uykumda

Hiç iyileşemeyecek kalp yaralarımla sarıldığım beyaz kefenim,benim acılarım için sargı bezi olurken,ağrılarıma merhem olacak toprağın ve nefessiz kalan bedenime can verecek gökyüzün hep birden şahitlik yapacaklar seni ne kadar çok sevdiğime

Eğer birgün gezinirken güzel yüzünle sokaklarda,gelir de tatlı bir rüzgar,dünyanın en tatlı gözlerine,dünyanın en tatlı yanaklarına bir öpücük kondurursa bil ki ben öpmüşümdürSana hasret gitmiş dudaklarımın en içten en ölümsüz öpücüğüdür o

Ne yazık ki o gün mahşer defterim kapanmış olacak bir daha hiç açılmamak üzereAma kapanmadan giden,sana bakmaya doyamadan giden gözlerim,mezarda da olsa hep seni gözler

Gecemi gündüzümü ayırt edemeden kara toprakta seni beklerken bi bakarsın,sen ellerinde boynu bükük iki çiçekle gelirsinAdım unutulsun diye ismimi bile yazdırmadığım mezar taşımı öpüp toprağımı okşarsinIki damla gözyaşı döküp beni ne kadar çok sevdiğini söylersinSöylediğin her sözün sonunda bağıra bağıra seni seviyorum demek istediğini söylersinYanımda olup nefessiz kalana dek öpmek istediğiniBende seslenirim sana aşağıdan "TIPKI BENIM GIBI"

Ne karları eritebildik ne de çölü yeşile çevirebildikOlsun herşey için teşekkür ediyorum sanaIçimde sonsuzluğa giden sevgine,hiç öpemediğim yüzüne,hiç tutamadığım ellerineSeninle iki yabancı gibi geçen günlerin güzelliğineNe kadar yasasam sen ne kadar ölsem sen

Sen kalbim

Sen yaşamım

Sen ölümüm

Sen dünyam

Sen ben

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-09-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

Ne karları eritebildik ne de çölü yeşile çevirebildikOlsun herşey için teşekkür ediyorum sanaIçimde sonsuzluğa giden sevgine,hiç öpemediğim yüzüne,hiç tutamadığım ellerineSeninle iki yabancı gibi geçen günlerin güzelliğineNe kadar yasasam sen ne kadar ölsem sen

Sen kalbim

Sen yaşamım

Sen ölümüm

Sen dünyam

Sen ben

hayata geç kalmamak,aşka geç kalmamak

bu uzarda gider yine çok güzeldi Mehmet yüreğine sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com