![]() |
Ne Kadar Yaşasam Sen Ne Kadar Ölsem Sen-Adem Özbay |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Kadar Yaşasam Sen Ne Kadar Ölsem Sen-Adem ÖzbayBir gün seni düşünerek son nefesimi verdiğimde,bunu bir üstünde dolaşan bulutlar bir de ayağını bastığın toprak bilecek ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç iyileşemeyecek kalp yaralarımla sarıldığım beyaz kefenim,benim acılarım için sargı bezi olurken,ağrılarıma merhem olacak toprağın ve nefessiz kalan bedenime can verecek gökyüzün hep birden şahitlik yapacaklar seni ne kadar çok sevdiğime ![]() Eğer birgün gezinirken güzel yüzünle sokaklarda,gelir de tatlı bir rüzgar,dünyanın en tatlı gözlerine,dünyanın en tatlı yanaklarına bir öpücük kondurursa bil ki ben öpmüşümdür ![]() ![]() Ne yazık ki o gün mahşer defterim kapanmış olacak bir daha hiç açılmamak üzere ![]() ![]() ![]() ![]() Gecemi gündüzümü ayırt edemeden kara toprakta seni beklerken bi bakarsın,sen ellerinde boynu bükük iki çiçekle gelirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne karları eritebildik ne de çölü yeşile çevirebildik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen kalbim Sen yaşamım Sen ölümüm Sen dünyam Sen ben ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ne Kadar Yaşasam Sen Ne Kadar Ölsem Sen-Adem Özbay |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Kadar Yaşasam Sen Ne Kadar Ölsem Sen-Adem ÖzbayAlıntı: Ne karları eritebildik ne de çölü yeşile çevirebildik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen kalbim Sen yaşamım Sen ölümüm Sen dünyam Sen ben ![]() ![]() ![]() hayata geç kalmamak,aşka geç kalmamak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu uzarda gider yine çok güzeldi Mehmet yüreğine sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|