![]() |
Murat Akgöz / Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat Akgöz / SözlerYere düşmeye benzemez aşk'a düşmek, dikkat et ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ___________________________ Aslında iyi bir çocuktum ![]() ![]() __________________________________________________ ___________________ Hani 'beni üzme'n bir şey değilde ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ______________________ Erkek; devlettir yönetir, korur, sahip çıkar ![]() ![]() __________________________________________________ ________________________ Güzel yazardım ![]() Öyle ki; Şairim diyeni kalemimden çıkarırdım ben, Sen yanımdayken ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ___________________________ 'Nasıl anlatsam' diye başlayan cümlelerden sıkıldım ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ___________________________ Acı'nın farklı bir alfabesi vardır aslında ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ___________________________ Bana "Neden şiir kitabı yazmıyorsun?" diye soruyorlar: -Yo, ben acılarımı satamam ![]() __________________________________________________ _______________________ Çok mahrem acılarım vardır benim; kendi aklıma getirmeye dahi utandığım ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ _________________________ Hani aptalmışım gibi yüzüme bakıyorsunuz ya, Şaşırıyosunuz ya, nasıl bu kadar sevdiğime ![]() ![]() ![]() Hadi gözlerimi alın, birde öyle bakın gözlerine ![]() Birde benim ellerimle tutun ellerini ![]() Niye sevdiğimi anlarsınız belki ![]() Anlayın, istiyerek yapmadım ![]() Sevmek, ölmek gibiydi ![]() ![]() ![]() Ansızın ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ___________________________ Aldırma, yanındayken zaman dursun istiyorum demesine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ___________________________ Susarsan ezilirsin ![]() Susmazsan kavga çıkar! Dövüşmezsen korkak derler ![]() Dövüşürsen 'deli'! __________________________________________________ ___________________________ Kendimi değiştirmenin ne kadar zor olduğunu gördüğümde, başkalarını değiştiremeyeceğimi anladım ![]() __________________________________________________ ___________________________ SÖZLERİN TAMAMI MURAT AKGÖZ'E AİTTİR, LÜTFEN İSİMSİZ PAYLAŞMAYINIZ ![]() |
![]() |
![]() |
|