![]() |
Serkan Uçar/Tut Yüreğimden Ustam.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Serkan Uçar/Tut Yüreğimden Ustam..Tut Yüreğimden Ustam ![]() ![]() USTAM! Ne zaman o senin bildiğin zaman, Ne sevda gördüğün masallardaki ![]() Eskiden, Halı tezgahında dokunurdu aşklar, Nakış nakış, körpe kız ellerinde ![]() Mendillere yazılırdı isimler, Yüreklere kazılırdı gizlice ![]() Sevdalılar asil ve de yürekli Sevdalar, kavgalar iki kişilik ![]() Oysa şimdi; Çorak gönüllere ekiliyor sevdalar seher vakitlerinde ![]() Meşru sevdalardan, Gayrı meşru acılar doğuyor kundaklara, Günahkar gecelerden ![]() Beni herkes sevdaya asi sanır, Oysa aşk, beni nerde görse tanır, Hasret tanır, Zulüm tanır, Ölüm tanır, Yüzüm yüzümden utanır ![]() Yorgunum ustam; Ne katıksız somun isterim senden, Ne bir tas su, Ne taş yastıkta bir gece uykusu ![]() Var gücünle asıl sükunetime, Çığlığım kopsun, Uzat ellerini güneşe dokun, Uyandır uykusundan, Tut yüreğimden ustam tut, Tut beni, sür güne ![]() ![]() ![]() Tut ki; kancık pusulara düşmesin ![]() Yüreğim sana emanet sıkı tut ![]() Bir öksüzün omuzlarında sükut ![]() Umudumun boynu bükük, Düşüm kırık dökük, Dilimde ay kesiği bir yara, Gözbebeklerimde müebbet hüzün, Aklım firarda ![]() Ustam! Tut yüreğimden Ustam? |
![]() |
![]() |
|