![]() |
Geceler Hep Sen Demek...! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geceler Hep Sen Demek...!Kapanan gözlerim yine düşlere yol alır Geceler Hep Sen Demek ![]() ![]() ![]() Unuttum diyen dilim yüreğime kulak verir Dizelerim sana kilitlenir Gece olduya ellerim kaleme değiverir ![]() ![]() Ve sonra sensizliğin acısı dökülür kağıda birbir Hece hece kelime kelime Ve bir ara düğümlenir sözcükler Kalem susar sözler kilitlenir ![]() ![]() Gözüm bir yıldıza takılır Sanki uzaklığını anlatır! Takılır kalırım saatlerce Sanki seni bulurum o parlayan şeyde ![]() ![]() Umudum oluverir biran O parlak ve baktıkca büyüyen şey Ve kalbim hızla çarparken Kaybolur yavaş yavaş ![]() ![]() İşte herkese umut veren gün!! Nedense bana kara bulut gibi gelir!! Uzun bir günden sonra ![]() ![]() Yine sen gelirsin! Yine umudum gelir! Bilirim gidecekya ![]() ![]() Olsun!! Nasıl olsa gidişin gibi dönüşünüde Bilmek varya ![]() ![]() İşte o yetiyor bana ![]() ![]() Bak yine gitti ellerim kaleme Birbir seni yazdıyorum Bakışını Gülüşünü Herşeyinle seni ![]() ![]() Geceler hep sen demek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|