![]() |
Uzun Lafın Kısası Yokluğun Acı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzun Lafın Kısası Yokluğun AcıAdadığım Adaklar Dünlere UzunLafınKısasıYokluğunAcı Yarın Gözlerine Yazılmış Güzel Bir Şarkı Gibi Sensiz Dinlersem Bilki "Gözlerini" U n u t m a d ı m ![]() ![]() ![]() Ne Çok Direndim Oysa ; Cevabını Bilmek Sorunun Can Yakıcı Ağırlığını Hafifletmiyormuş Zaman Sadece Bir Süs Kolumda ~ Tutki Gece Yorulsa ![]() ![]() ![]() Düşürse Ruhum Bir Yıldız Kayarken Senmi Kayboluyorsun Benmi S ö y l e m e ! Volta Atıyorum İçimdeki Virajlarında ![]() ![]() Sadece Bir An Körkütük Sarhoş Olsam Kederimle Kontrolden Çıkar Gözyaşlarım Sende Paramparça Olurum Tutuyoum Tüm Yolları Gelmiyorsun Gitmiyorum Varlığına Deliyken / Yokluğuna Delir(e)memek Susuzluktan Dudakları Çatlamış Bir Ağıt Gibi Yakıyor Beynimi Tutki Alev Alsa Senli Bildiklerim Senmi Kül Olursun Benmi ! This image has been resized ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özlem Sadece Bir Kelime ![]() ![]() Adının Yanında Devrik Bir Cümleye Dönüşen Deki "Ö z l e m e" ! Özlemek Haram Aslı Yok Gördüğün Rüyanın Hükmü Yok Hadi Boşa Tek Celsede Senimi Benden ![]() ![]() Hangi Bakışa Dokundun Da Gülüşünü Saklamadın Bana ? Benimdi Sandım Kadife Bir Uykuda Büyütürken Huzurumu Sanmalarım Hangi Yabancı Söze Vuruldu Böylesine ? En Fazla Sensiz Gibi En Fazla Sensizlik Kadar Bu Ömrüm ![]() ![]() ![]() Ağıtlar Kendi Kendini Yakıyor ! Kırılıp Dökülüyorum Yavaş Yavaş T o p l a m a ! Parmağımı Basıyorum Acımın En Kanayan Yerine Öfkem Alnının Ortasından Vuruyor Hayatı Avuçlarımdan Düşüyor ; "Y ü r e ğ i n" |
![]() |
![]() |
|