Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ifadeler, ürpertici

Ürpertici İfadeler

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ürpertici İfadeler

Ürpertici ifadeler

Küfür ateşinin alevlerinin göklere yükseldiği bir asırda iman suyuyla onu söndürmeye koşan büyük çile insanı Üstad Bediüzzaman Hazretleri'nin bu meşakkatli iman hizmeti esnasında defaatle zulümlere maruz kalıp öldürülmek istenildiğini ve kendisine bu zulüm silahını kullananlara karşı:
" Dünyamızı dinimiz uğrunda ve ahiretimize her vakit feda etmeye hazırız Sizin zalimane ve vahşiyane hükmünüz altında bir iki sene zelilane geçecek hayatımızı kudsi bir şehadeti kazanmak için feda etmek bize ab-ı kevser hükmüne geçer Fakat Kur'an-ı Hakim'in feyzine ve işaratına istinaden sizi titretmek için size kat'i haber veriyorum ki Beni öldürdükten sonra yaşayamayacaksınız! Kahhar bir el ile cennetiniz ve mahbubunuz olan dünyadan tardedilip ebedi zulümata çabuk atılacaksınız!
Arkamdan pek çabuk sizin Nemrutlaşmış reisleriniz gebertilecek yanıma gönderilecek Ben de huzur-u İlahi'de yakalarını tutacağım Adalet-i İlahiye onları esfel-i safiline atmakla intikamımı alacağım!" diye seslendiğini
Ve bu büyük Hak Eri'nin vefat ettiğinde geriye maddi varlık olarak sadece ve sadece bir cübbe bir sarık bir cep saati ve yirmi lira para bıraktığını (230)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com