![]() |
Posta Kanununda Değişiklik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Posta Kanununda DeğişiklikResmî Gazete Sayı : 27230 KANUN POSTA KANUNUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN Kanun No ![]() MADDE 1 – 2/3/1950 tarihli ve 5584 sayılı Posta Kanununun 10 uncu maddesine aşağıdaki fıkra eklenmiştir ![]() “PTT İdaresi postaların ayrım ve dağıtım işlerini ihale yoluyla üçüncü şahıslara gördürebilir ![]() MADDE 2 – Posta Kanununun 37 nci maddesinin (III) numaralı fıkrası yürürlükten kaldırılmıştır ![]() MADDE 3 – Bu Kanun yayımı tarihinde yürürlüğe girer ![]() MADDE 4 – Bu Kanun hükümlerini Bakanlar Kurulu yürütür ![]() 14/5/2009 |
![]() |
![]() |
![]() |
Posta Kanununda Değişiklik |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Posta Kanununda DeğişiklikAslında devlet kurye ve taşımacılık işinden tümden elini çekmelidir diye düşünüyorum ![]() Bu türden kanunlara geç bile kalınmıştır ![]() ![]() ![]() Posta İşletmesi benim nazarımda Okul dönemlerinde piyasada olmayan sadece PUL satışı ve Resmi Kurumların aslı olmayan evraklarının taşımasını yapmaktadır ![]() Bilgilendirme paylaşımınızdan dolayı sizi kutluyorum ![]() ![]() Ayrıca bu kanunun özelliği Posta İşletmesinin Köylerdeki ve Kasabalardaki acentalarının kaldırılarak buralara özel kişilerce hizmet aracılığı yaptırılması ve yine büyük bir gelişme olarakda Yaşlı ve Malul kişilerin emekli aylıklarının evlerinde teslim edilmesi amaçlıdır ![]() |
![]() |
![]() |
|