Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilge, güzel, göksu, miyim, mıyım, sence, yakışıklı

Bilge Göksu - Sence Ben Güzel Miyim ? - Sence Ben Yakışıklı Mıyım ?

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bilge Göksu - Sence Ben Güzel Miyim ? - Sence Ben Yakışıklı Mıyım ?

Arka Kapak

Kızların güzellik takıntıları Erkeklerle kızların farkları Güzellik yarışması diyalogları Yaratılıştaki güzellik ölçüsü:Altın Oran Güzele bakmak Güzelliğin tarihi Türkiye'nin güzellik "kıraliça"ları Keller için teselliler Çirkinliğin esrarı Türkü türkü güzellik Küçük makyaj hileleri Fit görünmek için tüyolar Pratik güzellik sırları Felsefe ve güzellik Nasıl daha yakışıklı olunur? Kızlar erkeklerde nelere bakar? Güzellik abidesi mi kültür kraliçesi mi? Erkeklerin kızları tanımlama ifadeleri Önemli olan insanın kendisiyle barışık olması Hepsi ve daha fazlası bu kitapta İlginç, faydalı, eğitici, eğlenceli, komik

Yazar : Bilge Göksu

Sayfa Sayısı: 200
Baskı Yılı: 2009
Dili: Türkçe
Yayınevi: Carpediem Kitap

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com