![]() |
Beni Bana Bırak - Mary Balogh |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Bana Bırak - Mary Balogh![]() Onur ve sorumluluklarına hapsolmuş bir adam: Vücudu yara izleriyle kaplı bir savaş kahramanı ![]() Ve yaralarını yüreğinde saklayan kaçak bir kadın ![]() İkisini bir araya getiren talihsiz bir gece ![]() Birbirlerinin yaralarını sarabileceklerini keşfederken, Aralarında kıvılcımlanan güçlü tutkular ![]() Adam Kent onu ilk olarak gece vakti Londra’daki bir tiyatronun önünde, gölgeler içerisinde görür ![]() ![]() Fleur Hamilton büyüleyici gözlere sahip bu iyi giyimli centilmenin kurtarıcısı olacağına hiç ihtimal vermez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tutuşan kalpler ve üzerlerinde dolanıp duran bir skandal tehdidi ![]() ![]() ![]() “Balogh, onuruna son derece düşkün bu iki karakteri neredeyse imkânsız bir durumun içine sokuyor ve okuyucunun merakını hep canlı tutmayı başararak hikâyeyi mutlu sona doğru sürüklüyor ![]() Booklist “Yıllar içerisinde yazdığı pek çok muhteşem kitapla tarihi aşk romanlarında mükemmelliğe ulaşmış bir yazar ![]() Freshfiction ![]() Yazdığı tarihi aşk romanları ile New York Times’ın en çok satan kitaplar listesinin vazgeçilmez ismi olarak anılan Mary Balogh, Romantic Times Career Achievement, Romantic Times Lifetime Achievement dahil olmak üzere sayısız ödüle layık görüldü ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|