Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alinka, oku, rutrowska, sihirliyim

Alinka Rutrowska | Beni Oku - Sihirliyim Ben

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alinka Rutrowska | Beni Oku - Sihirliyim Ben

Arka Kapak

Beni aç ve sevgi, mutluluk ve kişisel gücün 12 Sırrı'nı oku Sayfalarımı çevirirken ne kadar muhteşem hissettiğini göreceksin Bilim adamları, doktorlar, iş adamları tarafından onaylanmış bu kitap canlı deneyimleri ile zihninizi tamamen yeni boyutlara taşır

Bu kitap, düşüncelerinizin içsel mekanizmasını ortaya çıkaran bir kılavuzdurSiz de, yaşamınızın sihirbazı olarak bu kılavuzu kullanacaksınız Size, bu mekanizmayı nasıl arzu ettiğiniz sevgiyi, mutluluğu, zenginliği, sağlığı, gençliği, barışı, güzelliği, bilgeliği ve gücü hayatınıza çekmenize yardımcı olacak şekilde kullanacağınızı öğretir Dahası var: bu kitapta gizli bilinçaltı mesajlar, okuma serüveninizi gerçekten heyecan verici ve güçlü bir tecrübeye dönüştürecek Okumayı bitirdiğinizde, yaşamınızı sonsuza dek değiştirmeniz için ihtiyacınız olan tüm beceri ve bilgileri kazanmış olacaksınız Keyfini çıkarın

Çağların bilgeliğiyle dolu olan "Beni Oku - Sihirliyim Ben" bir kişisel büyüme yolculuğuna çıkanlara eşlik ediyor Alinka Rutkowska, bizi içsel potansiyelimize ve bilinçli bir yaşam yaratma becerimize kavuşturmak için önemli hayat derslerini birleştirerek tek bir kitapta sunuyor Bu kitapta, yaşamınızda derin düşünceye, koşulsuz sevgiye ve gerçek mutluluğa bir kapı açmak için tasarlanmış bir dizi pratik - ama güçlü - adımlar bulacaksınız

Dr Annette Colby

"Depression Freedom" ve "Your Highest Potential" adlı kitapların yazarı

Bu, genel anlamda hepimizi ilgilendiren bir konudur Rutkowska, tutumunuzun, dolayısıyla yaşamınızın kontrolünü elinize almanız için eşsiz ve pratik bir yaklaşım sunuyor

Bracken Darrell

Whirlpool Avrupa'nın başkanı

Yazar:Alinka Rutrowska

Sayfa Sayısı: 262

Dili: Türkçe

Yayınevi: Boutique

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com