![]() |
Osho - Martıları Seven Adam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osho - Martıları Seven Adam![]() Arka Kapak Martıları Seven Adam'da,Osho dünyanın en büyük bilgelik geleneklerinden Sufizm, Zen, Tao ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçerdiği temel konulardan bazıları: *Yaşam tarafından sunulan fırsatları değerlendirmek *Mutluluk ile mutsuzluk arasında seçim yapmak *İnanç,Güven ve aralarındaki farklılıklar *Kıskançlık ve sahiplenme *İnsanın kendi hırs ve sabırsızlığının kurbanı olması *Korkudan özgürlüğe yapılan yolculuk *Masumiyetin olağanüstülüğü ![]() ![]() ![]() Tanrı ona dedi ki:"Bir yıl boyunca havanın kontrolünü sana bırakacağım ![]() ![]() Zavallı adam çok mutlu oldu ve hemen dedi ki "şimdi güneş istiyorum" ve güneş çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() Sıra hasata geldi ![]() ![]() ![]() Adam şikayet etti:"Kötü efendim,çok kötü" ![]() "Peki sen havayı kontrol etmedin mi ?İstediğin her şey olmadı mı ?" "Evet!Ben de işte bundan dolayı şaşkına döndüm ![]() ![]() "Peki hiç rüzgar,fırtına,kar ve buz istemedin mi ?Bunlar havayı temizleyip kökleri güçlü hale getiriyor ![]() ![]() Yaşam hem iyi hava hem kötü hava,hem zevk hem acı,hem yaz hem kış,hem gece hem gündüz varsa yaşanır ![]() ![]() ![]() ![]() Yazar:Osho Sayfa Sayısı: 344 Dili: Türkçe Yayınevi: Boutique |
![]() |
![]() |
|