Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kaptanın, kaymaz, sezgin, teknesi

Sezgin Kaymaz - Kaptanın Teknesi

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sezgin Kaymaz - Kaptanın Teknesi

Arka Kapak

"Gelirken, ne kadar gerçeküstü varsa, hepsini beraberinde getirdi 'O''O'Vakitle birlikte, vakitlice gelenHayatımı allak bullak eden, sonra da ortalığı bana toplatanBir kapı aralandı üç gün önce ve 'O' girdi hayatımaGüneş kadar yakıcıydı, buz gibi donDeprem kadar yıkıcıydı, tufan gibi bir son'O'ydu hepsi deRuhumun tufanı, tufanımın Nuh'uyduKim, benim sandığım 'ben' olmadığımı öğretebilirdi bana?Vakti, bir kılıç gibi kuşanan kim olabilirdi?Kimdi, hiç tanımadığım halde, hep beklediğim?Sarı gözlü, kara giysili, o yakışıklı kimdi?'O'ydu elbette!"Üniversiteli öğrenci hayatının sebepsiz bir neşeyle anlamsızlık buhranları arasında gidip gelen olağanlığı içinde bir "kafa kızlar" muhabbeti Ve bu olağanlığın tepesine düşen olağanüstü bir aşk hikayesi - üç günlük bir şey Sezgin Kaymaz'dan, şenşatır anlatılmış bir gündüz düşü daha

Yazar:Sezgin Kaymaz

Sayfa Sayısı: 331
Baskı Yılı: 2002
Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com