Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çemberi, grandhi, preetham, ruhlar

Preetham Grandhi - Ruhlar Çemberi

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Preetham Grandhi - Ruhlar Çemberi

Arka Kapak

Sakin ve küçük bir kasaba olan Newbury, küçük bir kızın vahşice öldürülmesi haberiyle çalkalanır Katilin kimliği ise belirsizdir Şehrin önde gelen dedektifi, cinayete dair hiçbir ipucu bulamayınca FBI'dan yardım istemeye karar verir Bu sırada yedi yaşındaki Naya Hastings, dehşet verici kâbuslarla boğuşmaktadır Bu kâbusların, çok geçmeden FBI'ın soruşturduğu esrarengiz olaylarla bağlantısı olduğu anlaşılır

Kötülük ile masumiyetin karşı karşıya geldiği bu çarpıcı psikolojik gerilimde, güven; hile, korku ve cinayet üçgenini aydınlatıyor

"Korku ve umudun eşsiz bir karışımı!"
Paul Castro

"Özgün ve büyüleyici bir gerilim Bir solukta okunan, sürükleyici bir roman"
Balasa Prasad MD

"Gizem çözülene kadar elimden düşüremedim Harika bir kitap!"
Judge Judy Sheindlin

Yazar:Preetham Grandhi
Çevirmen:Funda Çankaya

Sayfa Sayısı: 416
Dili: Türkçe
Yayınevi: Arunas Yayıncılık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com