![]() |
Eyvah Mahvoldum!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eyvah Mahvoldum!!!Eyvah mahvoldum!!! Genç mühendis, işe yeni başladığı şirketteki bir toplantı sırasında, masa üzerindeki gazeteye göz atıp âniden yerinden fırladı ve; “Eyvah mahvoldum!” gibilerden bir şeyler söyleyip koşar adımlarla odasına girdikten sonra, kapısını da arkadan kilitledi ![]() Bir anda içeride buz gibi bir hava esti ![]() - Bu işte bir bit yeniği var ![]() ![]() ![]() Bazıları da, çeşitli şekillerde fikirlerini açıkladı: # Biliyorsunuz ki, bugün borsa tepetaklak geldi ![]() ![]() # Fâiz veya repo da olabilir, %200 sınırı aşıldı ![]() # Dün dolar bozduracağını söylemişti ![]() ![]() # Kesinlikle yanılıyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() # Öyledir öyle ![]() ![]() Bütün ihtimaller tek tek sıralanırken, şirket müdürü dedi ki: - Konuşmakla vakit kaybetmeyelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Mühendis beyyy! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mühendisin bulunduğu oda kapısı, çelik levhadan yapıldığı için, bütün çabalara rağmen kırılmıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Mühendis bey, 10 dakika sonra kapıyı açtı ![]() Az kalsın ikindi namazını kaçırıyordum arkadaşlar! ![]() ![]() Cüneyd Suavi |
![]() |
![]() |
|