Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Kıssadan Hisse

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sakın, yapma

Sakın Yapma

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sakın Yapma

sakın yapma ALLAH DOSTU EBU abdullah uhemmede bın hafif vefatına yakın hizmetçisine vasıyet eder

ben yaşarken asi bir kul idim o nedenler vefat edınce boynuma bir zincir vur ayagımıda zıncırle bağla ve beni o şekılde kıbleye çevir belkı bu halımle rabbımın rahmetıne kabul edılırım

vefatından sonra hizmetçi vasiyeti yerine getrmeye teşebbüs ederfakat gizliden gelen bir ses daha ilk sanıyelerde hizmetçiyi durdurur

dur! gafıl adam!! bizim üstün kıldığımızı sen aşalamayamı kalkıyorsun sakın boyle bişey yapma!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com